Verzending & bezorging

Maandag t/m donderdag voor 14:00 besteld is dezelfde dag verzonden. In enkele gevallen kan het voorkomen dat de bestelling een dag later dan gepland word bezorgd. Dit is volledig afhankelijk van PostNL. Zodra het pakketje is aangemeld bij PostNL, ontvang je via de mail een Track & Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Bij verzending wordt een (opnieuw te gebruiken) gel icepack en isolatie-koelenvelop toegevoegd.

Houd er rekening mee dat er op donderdag na 14:00, vrijdag, zaterdag en zondag geen bestellingen verzonden worden, dus dat de bestellingen van donderdag tm zondag die worden geplaatst de eerstvolgende maandag verzonden worden. Dit doen we om de kwaliteit van onze chocolades te waarborgen en vertraging in het weekend te voorkomen.

In enkele gevallen kan het voorkomen dat de bestelling een dag later dan gepland word bezorgd. Dit is volledig afhankelijk van PostNL.

De bezorgkosten zijn €6,75 binnen Nederland. Dit zijn de standaard tarieven van PostNL. Vanaf een besteding van €40,00 zijn de verzendkosten gratis.