Frequently Asked Questions

Wat is de houdbaarheidsdatum en hoe kan ik de chocolades het beste bewaren?
Na ontvangst kun je het twee weken bewaren in de koelkast. De ideale temperatuur om de chocolades te bewaren is 6 °C. Om de kwaliteit en smaak van de chocolades te behouden adviseren wij jou de bewaartijd zo kort mogelijk te houden. Chocolade is gevoelig voor licht en lucht. Door de textuur nemen de chocolades heel makkelijk geuren over van ander eten in de koelkast. Dit kan je vermijden door de chocolades luchtdicht (met een ziploc) te bewaren. 

Hoe kan ik de chocolades het beste eten?
Divine Maia Chocolates zijn het lekkerste wanneer je ze eerst een beetje zachter laat worden. We raden dan ook aan om de chocolades voor ong. 5 minuten te laten liggen op kamertemperatuur alvorens te consumeren.

Wat zijn de verzendkosten?
De bezorgkosten van een standaardpakket zijn €4,75 binnen Nederland. Bij een brievenbuspakket zijn de kosten €4,00. Vanaf een besteding van €40,00 zijn de verzendkosten gratis. 

Wat is de levertijd?
Maandag t/m vrijdag voor 12:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden. In enkele gevallen kan het voorkomen dat de bestelling een dag later dan gepland wordt bezorgd. Dit is volledig afhankelijk van DHL.

Bestellingen geplaatst op vrijdag na 12:00 t/m zondag worden pas maandag verzonden. Dit komt doordat DHL niet bezorgt op zondag en maandag en door de kans op algemene vertragingen rondom het weekend.

Zodra het pakketje is aangemeld bij DHL, ontvang je via de mail een Track & Trace code waarmee je de bestelling kunt volgen. 

Bij bestellingen van maximum 1 regular box of 2 mini box of 1 regular en 1 mini box kan je kiezen voor brievenbuspakket van €4,00. Houd wel rekening mee dat het niet gegarandeerd de volgende dag aankomt. Meestal is het op tijd maar we merken van onze klanten dat het soms toch meerdere dagen kan duren. Dit verschilt per regio. Maar maak je geen zorgen, zelfs dan blijven ze lekker als je ze weer in de koelkast legt.

Hoe worden de chocolades verzonden?
Wij verzenden al onze bestellingen met herbruikbare icepacks en koel enveloppen. Zo behouden wij de juiste temperatuur van de chocolades. Ook tijdens warm weer.

Is het mogelijk om voor pick-up te kiezen?

Pick-up is mogelijk in de buurt van Euromast Rotterdam. Stuur ons een DM via instagram of email ons voor de mogelijkheden. h 

Bezorgen jullie ook buiten Nederland?
Momenteel bezorgen we helaas alleen in Nederland. Wij werken hard en streven ernaar om in de toekomst ook buiten Nederland te leveren.

Hebben jullie ook de allergeneninformatie?
Jazeker, neem een kijkje hier.

Heb jij een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail naar info@divinemaiachocolates.com.