Frequently Asked Questions

Wat is de houdbaarheidsdatum en hoe kan ik de chocolades het beste bewaren?
Na ontvangst kun je het twee weken bewaren in de koelkast. De ideale temperatuur om de chocolades te bewaren is 6 °C. Om de kwaliteit en smaak van de chocolades te behouden adviseren wij jou de bewaartijd zo kort mogelijk te houden. Chocolade is gevoelig voor licht en lucht. Door de textuur nemen de chocolades heel makkelijk geuren over van ander eten in de koelkast. Dit kan je vermijden door de chocolades luchtdicht (met een ziploc) te bewaren. 

Hoe kan ik de chocolades het beste eten?
Divine Maia Chocolates zijn het lekkerste wanneer je ze eerst een beetje zachter laat worden. We raden dan ook aan om de chocolades voor ong. 5 minuten te laten liggen op kamertemperatuur alvorens te consumeren.

Wat zijn de verzendkosten?
De bezorgkosten van een standaardpakket zijn €6,75 binnen Nederland. Bij een brievenbuspakket zijn de kosten €4,10. Vanaf een besteding van €25,00 zijn de verzendkosten gratis. 

Wat is de levertijd?
Maandag t/m vrijdag voor 14:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden. In enkele gevallen kan het voorkomen dat de bestelling een dag later dan gepland wordt bezorgd. Dit is volledig afhankelijk van PostNL.

Bestellingen geplaatst op vrijdag na 14:00 t/m zondag worden pas maandag verzonden. Dit komt doordat PostNL niet bezorgt op zondag en maandag en door de kans op algemene vertragingen rondom het weekend.

Zodra het pakketje is aangemeld bij PostNL, ontvang je via de mail een Track & Trace code waarmee je de bestelling kunt volgen. Houd wel rekening mee dat het niet gegarandeerd de volgende dag aankomt. Dit verschilt per regio. Maar maak je geen zorgen, zelfs dan blijven ze lekker als je ze weer in de koelkast legt.

Hoe worden de chocolades verzonden? En hoe zit het met warm weer?
Om de kwaliteit van de Nama chocolades te waarborgen, versturen we geen chocolade op dagen wanneer de temperatuur hoger is dan 27 graden. Bij temperaturen tussen 23-27 graden verpakken we al onze Nama in een koelenvelop met een herbruikbare coolpack. Mocht je de chocolaatjes toch willen hebben op dezelfde dag, kijk voor meer informatie bij “verkooppunten”.

Is het mogelijk om voor pick-up te kiezen?
Pick-up is mogelijk in de buurt van Euromast Rotterdam. Neem contact met ons op via email of stuur ons een dm op instagram.

Divine Maia Chocolates is nu ook in-store verkrijgbaar bij:

The Boba Spot
Kinkerstraat 12-A
1053 DT Amsterdam
Tea Up 
Hoogstraat 117B
3011 PL Rotterdam
***Let op: beperkte voorraad***

Kan ik mijn eigen smaken kiezen?
Bij een bestelling van minimaal 5 dozen kan je je eigen 4 smaken kiezen bij een Regular box en 3 smaken bij een Mini box. Neem contact met ons op via email of stuur ons een dm op instagram.

Bezorgen jullie ook buiten Nederland?
Momenteel bezorgen we helaas alleen in Nederland. Wij werken hard en streven ernaar om in de toekomst ook buiten Nederland te leveren.

Hebben jullie ook de allergeneninformatie?
Jazeker, neem een kijkje hier.

Heb jij een andere vraag? Stuur ons een berichtje of mail naar info@divinemaiachocolates.com.