Verzending & bezorging

*LET OP*
We hanteren momenteel andere verzendmethodes en dagen door de drukte bij de pakketdiensten (wegens drukke feestmaanden oktober-december)


Maandag t/m vrijdag voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden. In enkele gevallen kan het voorkomen dat de bestelling een dag later dan gepland word bezorgd. Dit is volledig afhankelijk van PostNL. Zodra het pakketje is aangemeld bij PostNL, ontvang je via de mail een Track & Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Bij verzending wordt een (opnieuw te gebruiken) gel icepack en isolatie-koelenvelop toegevoegd.

Houd er rekening mee dat er op vrijdag na 12:00, zaterdag en zondag geen bestellingen verzonden worden. De bestellingen van vrijdag tm zondag worden de eerstvolgende maandag verzonden. Dit doen we om de kwaliteit van onze chocolades te waarborgen en vertraging in het weekend te voorkomen.

De bezorgkosten zijn €6,75 binnen Nederland. Vanaf een besteding van €25,00 zijn de verzendkosten gratis.

Wij doen er als online winkel alles aan om jouw bestelling op tijd aan te bieden bij PostNL (voor 12:00 = zelfde dag verzonden m.u.v. warme dagen), en hierna doet PostNL er alles aan om jouw zending zo spoedig mogelijk bij het door jou opgegeven verzendadres te krijgen. Dit kan echter langer duren dan je van PostNL gewend bent, dit is helaas momenteel niet te beïnvloeden. We willen je dan ook vragen om bij een vertraagde zending even geduld te hebben en de track en trace pagina in de gaten te houden. Mocht na 5 werkdagen jouw pakket nog immer niet aangekomen zijn, dan zullen we uiteraard direct een onderzoek opstarten bij PostNL. Bij een vertraging van 3 dagen of minder, is dit nog niet zinvol.

Om de kwaliteit van de Nama chocolades te waarborgen, versturen we geen chocolade op dagen wanneer de temperatuur hoger is dan 27 graden. Mocht je de chocolaatjes toch willen hebben op dezelfde dag, kijk voor meer informatie bij “verkooppunten”.